Olemme avoinna! Toimitus ympäri maailmaa normaalisti

0

Ostoskorisi on tyhjä

Tietosuoja

Tietosuoja

Creative Ground rajoitettu, Yksikkö 903-6A, Rahoitusrakennus, 33 Ashley tie, TST, Hong Kong, toimii oxy-shop.com .Tämä tietosuojakäytäntö selittää, kuinka käytämme, jaamme ja suojaamme henkilökohtaisia ​​tietoja, joita keräämme sinusta (”Henkilökohtaiset tiedot”), ja valitsemiasi valintoja.

Henkilötietojen käyttö on ehdottomasti tilausten käsittelyssä. Kaikissa muissa tarkoituksissa kuvattuja asiakkaiden tietoja käytetään vain asiakaskohtaisella suostumuksella tai muuten anonyymeiksi. Henkilöillä, joihin henkilötiedot liittyvät, on oikeus milloin tahansa saada vahvistus saman tiedon olemassaolosta tai puuttumisesta ja tietää niiden sisältö ja lähde, tarkistaa niiden oikeellisuus tai pyytää niiden integrointia, päivittämistä tai oikaisemista.

Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön hyväksyt nimenomaisesti henkilötietojemme käytön ja paljastamisen tässä tietosuojakäytännössä määrätyllä tavalla. Tämä tietosuojakäytäntö on sisällytetty oxy-shop.com-sivustolle ja siihen sovelletaan ehtoja Käyttöehdot.

Seuraava paljastaa tiedonkeruu- ja levityskäytäntömme.

Keräämämme tiedot

Kuten useimmat verkkosivustojen ylläpitäjät, myös ox-shop.com kerää ei-henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten selaintyyppi, kielivalinta, viittaussivusto, IP-osoite, käyttöjärjestelmän tyyppi ja tyyppi, jonka verkkoselaimet ja palvelimet yleensä saavat käyttöön. kunkin vierailijapyynnön päivämäärä ja aika. oxy-shop.com-palvelun tarkoituksena kerätä ei-henkilökohtaisia ​​tietoja on ymmärtää paremmin, miten oxy-shop.com-kävijät käyttävät verkkosivustoaan.

Tiedot, jotka toimitat meille

Ellei toisin mainita, kaikki oxy-shop.com-sivuston pyytämät tiedot ovat pakollisia, ja näiden tietojen toimittamatta jättäminen voi tehdä ox-shop.com-palvelun tarjoamisen mahdottomaksi. Tapauksissa, joissa oxy-shop.com toteaa nimenomaisesti, että jotkut tiedot eivät ole pakollisia, Käyttäjät voivat vapaasti välittää näitä tietoja ilman vaikutuksia Palvelun saatavuuteen tai toimintaan.

Määrä ja tyyppi, jonka oxy-shop.com kerää, riippuu vuorovaikutuksen luonteesta. Voit esimerkiksi antaa henkilötietosi täyttämällä lomakkeen tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen. Niitä, jotka tekevät tapahtumia oxy-shop.com-sivuston kanssa, pyydetään antamaan lisätietoja, kuten sähköpostiosoite, nimi, sukunimi, yrityksen nimi (valinnainen), maa, toimitusosoite ja laskutusosoite. Sinua saatetaan joutua toimittamaan vain tuotekuvasi, viivakoodisi, logosi tai muun siihen liittyvän tuotemerkin kanssa tiukasti suunnitteluun. Kummassakin tapauksessa ox-shop.com kerää vain sellaisia ​​tietoja, jotka ovat tarpeen tai tarkoituksenmukaisia ​​vierailijan vuorovaikutuksen tavoitteen saavuttamiseksi oxy-shop.com: n kanssa.

Politiikan vuoksi emme koskaan myy tai vuokraa kolmansille osapuolille henkilökohtaisia ​​tietojasi sinusta.

Maksu tiedot

oxy-shop.com käyttää kolmansien osapuolten maksun suorittajia Stripe ja PayPal käsittelemään tuotteista ja palveluista maksettuja maksuja verkkosivuston kautta. Kaikki online-maksut suoritetaan tietoturvallisuusstandardien mukaisesti, ja laskutustietosi (joita nämä maksuprosessorit käyttävät vain petostentorjunnan suorittamiseen) salataan ennen niiden toimittamista heille. Jollei alla olevista poikkeuksista muuta johdu, maksutietosi välitetään suoraan selaimessa näille maksujen käsittelijöille. Tämä tarkoittaa, että maksulomake on joko ulkopuolella tai näkyy maksusivun kehyksessä.

Kerättyjen tietojen käyttö

Mitä tahansa sinulta keräämiämme henkilökohtaisia ​​tietoja voidaan käyttää jollain seuraavista tavoista:

  • Kauppojen käsitteleminen - (julkisia tai yksityisiä tietojasi ei myydä, vaihtaa, luovuttaa tai antaa muille yrityksille mistään syystä ilman suostumustasi, muuten kuin nimenomaisesti pyydettyjen palvelujen tarjoamiseksi). Luomme malleja tuotetietojesi perusteella. Tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.
  • Parantaaksesi verkkosivustomme - (pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkosivustomme tarjouksia perustuen sinulta saamiemme tietoihin ja palautteeseen)
  • Parantaa asiakaspalvelua - (tietosi auttavat meitä vastaamaan tehokkaammin asiakaspalvelupyyntöihisi ja tukitarpeisiisi)
  • Meiltä voi lähettää sinulle säännöllisiä uutiskirjeitä tai muita myynninedistämisviestejä. Käyttäjät voivat halutessaan lopettaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa.

Henkilötietojasi ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen ilman suostumustasi.

Paljastamme tietosi

oxy-shop.com paljastaa potentiaalisesti henkilökohtaiset ja henkilökohtaisesti tunnistetiedot vain työntekijöilleen, urakoitsijoille ja sidosryhmille, joiden on tiedettävä nämä tiedot voidakseen käsitellä niitä oxy-shop.com-nimissä tai tarjotakseen palveluita, jotka ovat saatavissa osoitteessa oxy-shop.com, ja jotka ovat sitoutuneet olemaan paljastamatta sitä muille. Jotkut näistä työntekijöistä, urakoitsijoista ja sidosryhmistä voivat sijaita kotimaasi ulkopuolella; käyttämällä oxy-shop.com-palvelua, suostut siirtämään tällaisia ​​tietoja heille. oxy-shop.com ei vuokraa tai myy potentiaalisesti henkilökohtaisia ​​ja henkilökohtaisia ​​tietoja ketään. Muut kuin työntekijöilleen, urakoitsijoilleen ja etuyhteydessä oleville organisaatioille, kuten yllä on kuvattu, oxy-shop.com paljastaa mahdollisesti henkilökohtaisia ​​ja henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja vain vastauksena oikeudenkäyntiin, oikeuden määräykseen tai muuhun valtion pyyntöön tai silloin, kun oksi-shop. com uskoo vilpittömässä mielessä, että julkistaminen on kohtuudella välttämätöntä oxy-shop.com-sivuston, kolmansien osapuolten tai suuren yleisön suojelemiseksi.

keksit

Verkkosivumme käyttää evästeitä ja tiedostoja, jotka ovat samanlaisia ​​kuin evästeet. Evästeet ovat aakkosnumeerisia tunnisteita, jotka selaimesi on luonut pyynnöstämme ja tallennettu tietokoneellesi. Evästeet auttavat meitä erottamaan sinut verkkosivustomme muusta käytöstä. Yksityiskohtaiset tiedot käyttämistämme evästeistä ja tarkoituksista, joihin niitä käytämme, ovat evästeiden käytännössä. (katso tietosuojakäytännön lopussa).

turvallisuus

oxy-shop.com käsittelee tietoja omaisuutena, jota on suojattava häviämiseltä ja luvattomalta käytöltä. Käytämme monia erilaisia ​​suojaustekniikoita suojaamaan tällaisia ​​tietoja jäsenten luvattomalta käytöltä yrityksessä ja sen ulkopuolella. Internetissä ei kuitenkaan ole "täydellistä turvallisuutta".

Business Siirrot

Jos ox-shop.com tai olennaisesti kaikki sen varat hankitaan tai jos epätodennäköisessä tilanteessa, että-xy-shop.com lopettaa liiketoiminnan tai menee konkurssiin, käyttäjätiedot olisivat yksi omaisuus, joka siirretään tai Kolmannen osapuolen hankkima. Hyväksyt, että tällaisia ​​siirtoja voi tapahtua ja että kaikki ox-shop.com-sivuston ostajat voivat edelleen käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi tämän käytännön mukaisesti.

Tiedonsaanti

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä tai paljastamisesta tai jos haluat vain tietää, onko meillä jotain henkilökohtaisia ​​tietojasi, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen-xy-shop.com osoitteessa info (-at- )xy-shop.com. Lukuun ottamatta rajoitettuja tilanteita, kuten sovellettavassa tietosuojalainsäädännössä nimenomaisesti määrätään, voimme kertoa, onko meillä henkilökohtaisia ​​tietojasi sinusta.

Yksityisyyden suoja muutokset

Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain kommenttisi ja tarpeemme perusteella, että meidän on heijastettava tarkasti tiedonkeruu- ja julkistamiskäytäntöjämme. Jos päätämme muuttaa tietosuojakäytäntöämme, lähetämme muutokset tälle sivulle ja / tai päivitämme alla olevan tietosuojakäytännön muutospäivän.

Cookie politiikka

Evästepolitiikkamme tarjoaa sinulle tietoja siitä, mitä evästeitä voidaan asettaa, kun vierailet verkkosivustollamme, ja miten nämä evästeet otetaan käyttöön, hallitaan tai poistetaan. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön, joka on määritelty tässä evästeiden käytännössä.

Kuinka käytämme evästeitä osoitteessa oxy-shop.com ?

Seuraava on luettelo kaikista verkkosivustollamme käytetyistä evästeistä luokittain:

TARPEEN TARVITTAVAT KOKIT
Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit liikkua verkkosivustolla ja käyttää sen ominaisuuksia, kuten pääsyä verkkosivuston suojatuille alueille. Ilman näitä evästeitä ei voida tarjota pyydettyjä palveluita, kuten ostoskorit tai sähköinen laskutus.
SUORITUSKOKIT
Nämä evästeet keräävät tietoa siitä, kuinka kävijät käyttävät verkkosivustoa, esimerkiksi millä sivuilla kävijät käyvät useimmiten ja jos he saavat virheilmoituksia verkkosivuilta. Nämä evästeet eivät kerää tietoja, jotka tunnistavat vierailijan. Kaikki nämä evästeet keräävät tiedot yhdistetään ja ovat siten nimettömiä. Sitä käytetään vain verkkosivuston toiminnan parantamiseen.
TOIMINNALLISET KOKIT
Nämä evästeet antavat verkkosivustolle muistaa tekemäsi valinnat (kuten käyttäjänimesi, kielisi tai alueesi, jossa olet) ja tarjoavat parannettuja, henkilökohtaisempia ominaisuuksia. Näitä evästeitä voidaan käyttää myös muistamaan muutokset, jotka olet tehnyt tekstin kokoon, fontteihin ja muihin verkkosivujen osiin, joita voit mukauttaa. Niitä voidaan käyttää myös tarjoamiesi palveluiden tarjoamiseen, kuten videon katsomiseen tai blogin kommentointiin.
TAVOITE TAI MAINOSKOKIT
Nämä evästeet keräävät tietoja selauskäytännöistään tehdäksesi sinulle toimitetusta mainonnasta entistä osuvampaa sinulle ja kiinnostuksillesi. Niitä käytetään myös rajoittamaan mainosten näkemiskertojen määrää ja auttamaan mittaamaan mainoskampanjan tehokkuutta. Mainontaverkot sijoittavat ne yleensä meidän luvalla. He muistavat, että olet käynyt verkkosivustolla ja nämä tiedot (nimettömänä ja kootusti) jaetaan muiden organisaatioiden, kuten mainostajien, kanssa. Melko usein kohdentamis- tai mainosevästeet yhdistetään toisen organisaation tarjoamaan sivustotoimintoon.


KOLMANNEN OSAPUOLEN KOKEET

Kun käytät verkkosivustoamme, laitteesi tai selaimesi saattaa lähettää evästeitä kolmansilta osapuolilta, esimerkiksi käytettäessä upotettua sisältöä ja sosiaalisen verkoston linkkejä. Sinun on tärkeää tietää, että meillä ei ole pääsyä evästeisiin tai hallita näiden yritysten tai kolmansien osapuolien verkkosivustojen käyttämiä evästeitä. Suosittelemme, että tarkistat kolmannen osapuolen verkkosivustoilta lisätietoja heidän evästeistään ja niiden hallinnasta.

KOKEEN HALLINTA

Useimpien selainten valikkorivin Ohje-valikossa kerrotaan, kuinka selaimesi voidaan ottaa käyttöön tai estää vastaanottamasta uusia evästeitä, miten selaimesi ilmoittaa sinulle, kun saat uuden evästeen, ja kuinka evästeet poistetaan käytöstä kokonaan. Voit myös poistaa käytöstä tai poistaa samanlaisia ​​selaimen lisäosien, kuten Flash-evästeiden, tietoja muuttamalla lisäosan asetuksia tai käymällä sen operaattorin verkkosivustolla. (Tai voit vain istua ja antaa evästeiden pestä itseesi.)

Jos käytät tietokonetta - napsauta selainikkunan yläosassa olevaa Ohje-painiketta ja valitse Tietoja-vaihtoehto. Jos käytät Macia - selainikkunan ollessa avoinna, napsauta Apple-valikkoa ja valitse Tietoja-vaihtoehto.

Flash-evästeet (tai paikalliset jaetut objektit) - Adoben verkkosivusto tarjoaa kattavia tietoja Flash-evästeiden poistamisesta tai poistamisesta käytöstä - katso http://www.adobe.com/security/flashplayer/.

Kolmansien osapuolien evästeet - Jos haluat poistaa kolmansien osapuolien evästeet, käytä Network Advertising Initiativen (NAI) jäsenten tarjoamaa opt-out-työkalua - katso http://www.networkadvertising.org/managing /opt_out.asp. Muussa tapauksessa suosittelemme ottamaan yhteyttä asianomaiseen kolmanteen osapuoleen saadaksesi lisätietoja heidän evästeistään ja siitä, kuinka voit hallita niitä.

MUUTOKSET TÄMÄN KOKKIPOLITIIKKAAN

Voimme muuttaa tätä evästepolitiikkaa tavalla, joka soveltuu käyttöehtojen muuttamiseen.

Tilaa